AXA Bank wint 2 Bank Awards: beste online platform en beste kantorennetwerk

 

  • Tijdens de Bank Awards 2017, georganiseerd door Spaargids.be, komt AXA Bank als winnaar uit de bus.
  • De kwalitatieve survey van Spaargids.be, waar in totaal ongeveer 51.000 mensen aan deelnamen, peilde naar de tevredenheid van Belgische consumenten over hun bank.
  • AXA Bank sleept 2 van de 4 awards in de wacht: die van Beste Online Platform en Beste Kantorennetwerk.
     

Maar liefst 50.411 respondenten namen deel aan de online enquête van Spaargids. De kwalitatieve survey peilde via een hele reeks vragen naar de tevredenheid van Belgische consumenten over hun bank. De vragen werden ingedeeld in verschillende categorieën: algemene tevredenheid, kantorennetwerk, online platform (homebanking en mobile banking) en beleggingen.

In elke categorie werd de bank die gemiddeld de hoogste score kreeg aangeduid als winnaar.

AXA Bank kwam als winnaar uit de bus in de volgende 2 categorieën:

  • Beste online platform
  • Beste kantorennetwerk

 

Peter Devlies: “Online en persoonlijk contact gaan in ons bankiermodel hand in hand. Het zijn niet toevallig net die 2 domeinen waarin we blijven investeren. Daarvoor erkenning krijgen van onze klanten, doet deugd en geeft ons een boost om ze in de toekomst nog beter te begeleiden bij de opbouw en het beheer van hun vermogen.”

Vorig jaar werd AXA Bank uitgeroepen tot ‘Bank van het jaar 2016’ door Bankshopper. Toen al werd de combinatie van een sterk kantorennetwerk en goede online tools genoemd als de succesfactor voor de hoge klanttevredenheid van AXA Bank.

 

 

Contacteer ons
Lisa Pieters Press Officer, AXA Bank
Over AXA Bank

Over AXA Bank Belgium

Zesde Belgische bank naar balanstotaal. Vijfde plaats voor woonkredieten, zesde plaats voor sparen. Met zowat 600 kantoren (netwerk van zelfstandige bankagenten) en 850 medewerkers staan we ten dienste van 800.000 klanten in België. De bank leent 19 miljard euro uit aan Belgische gezinnen, zelfstandigen en kleine ondernemingen, voornamelijk door de omzetting van 18 miljard euro Belgische spaargelden. AXA Bank noteert bij Standard&Poors A+/A-1 (stable outlook) en bij Moody's A2 / P-1 (negative outlook). AXA Bank maakt deel uit van de AXA Groep, een toonaangevende internationale bankverzekeraar met 100 miljoen klanten en 160.000 medewerkers actief in 64 landen. Wereldwijd is AXA het nummer 1 verzekeringsmerk, en AXA Bank is in België een sterke financiële speler die eind 2016 tot Bank van het Jaar verkozen is en in 2017 twee Bank Awards won.

Privacy disclaimer.