AXA Bank lanceert beleggen op mobile

 

  • Vanaf maandag 10 oktober breidt AXA Bank haar mobile banking app uit met een aantal toepassingen rond beleggen: het is voortaan mogelijk om een effectenrekening te openen en je beleggingen te consulteren op smartphone of tablet.
     
  • In 2017 gaat AXA Bank nog verder en zullen ook aan- en verkooporders gegeven kunnen worden via de mobile banking app.
     
  • Beleggen zit in de lift bij AXA Bank. Het in juni geopende beleggingsplan, recurrent beleggen in 4 topfondsen, kon al 2000 klanten bekoren. 
     

Vandaag biedt de mobile banking app van AXA Bank al een brede waaier van toepassingen gratis aan: betalingen doen, rekeningen bekijken, rechtstreeks je AXA Bankagent opbellen, … Sinds juni werd via de mobile app al meer dan 2000 keer een Visa kaart aangevraagd. Daar komen nu dus het openen van een effectenrekening en het consulteren van je beleggingen bij.

 

De mogelijkheid voor klanten om via de mobile banking app eeneffectenrekening te openen en te consulteren is een nieuwe stap in de digitalisering en brengt beleggen nog dichter bij de klant,” zegt Jos Stappers, beleggingsexpert bij AXA Bank. “Zeker in tijden waarin beleggen sterk aan belang wint door de lage rente op spaarproducten.”

 

De AXA mobile banking app maakt bankieren mogelijk op smartphone en tablet en is gratis te downloaden op Google Play (voor Android besturingsysteem) en App store (voor iOS besturingsysteem). AXA Bank telt voor beide systemen samen 150.000 actieve gebruikers.

Over AXA Bank

Over AXA Bank Belgium

Zesde Belgische bank naar balanstotaal. Vijfde plaats voor woonkredieten, zesde plaats voor sparen. Met zowat 600 kantoren (netwerk van zelfstandige bankagenten) en 850 medewerkers staan we ten dienste van 800.000 klanten in België. De bank leent 19 miljard euro uit aan Belgische gezinnen, zelfstandigen en kleine ondernemingen, voornamelijk door de omzetting van 18 miljard euro Belgische spaargelden. AXA Bank noteert bij Standard&Poors A+/A-1 (stable outlook) en bij Moody's A2 / P-1 (negative outlook). AXA Bank maakt deel uit van de AXA Groep, een toonaangevende internationale bankverzekeraar met 100 miljoen klanten en 160.000 medewerkers actief in 64 landen. Wereldwijd is AXA het nummer 1 verzekeringsmerk, en AXA Bank is in België een sterke financiële speler die eind 2016 tot Bank van het Jaar verkozen is en in 2017 twee Bank Awards won.

Privacy disclaimer.